top of page
Image by Markus Winkler

Champions League Kwartfinales

Die kijk je natuurlijk LIVE bij ons in Bar Club 188! Met onze 6⃣ schermen zit je altijd goed en hoef je niets te missen van deze krakers.

Deze week staan de returns op het programma en dat belooft een waar spektakelstuk te worden!


Dinsdag 16 april (geopend vanaf 19:00 uur) 21:00 FC Barcelona vs. Paris Saint Germain Lukt het Barcelona om de voorsprong van 1 doelpunt te verzilveren? Of herpakt PSG zich en plaatsen ze zich alsnog voor de halve finales?

21:00 Borussia Dortmund - Atlético Madrid Ook Atlético verdedigt een voorsprong van één doelpunt, maar in het Signal Iduna Park kan het spoken! Kan Atlético scherp blijven of raken de spelers onder de indruk van het kolkende stadion?


Woensdag 17 april (geopend vanaf 16:00 uur) Beide partijen bleven in de eerste leg onbeslist! Welke ploeg redt het tot de halve finales? 21:00 Manchester City vs. Real Madrid Wat een parel van een wedstrijd! Beide ploegen barsten van de talenten en zijn eigenlijk finalewaardig, maar één van hen valt na vandaag af. Wie houdt er stand?


Zou het Harry Kane dan toch gegund zijn om een grote prijs te winnen of weerhoud Arsenal zijn ploeg ervan om door te gaan naar de halve finales?

Worden de partijen in de reguliere speeltijd beslist of wordt het verlengen en wellicht zelfs penalty's?! Bij ons mis je géén minuut van de wedstrijd!5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Koningsnach en Koningsdag in één ach ach!

Koningsnach! 🇳🇱🧡 𝑮𝑨𝑨𝑵 𝑶𝑷 𝑫𝑬 𝑳𝑨𝑨𝑵! 🧡🇳🇱 🎧 DJ BRABO KAAR & nIQki 🍺 Pils vanaf €2,50 🥃 Shots vanaf €2,50 🚪Open 16:00 - 02:00 uur 📍 Bar Club 188 Laan van Nieuw Oost Indië 188 2593CB

Jubileumfeest: 50 jaar 188!

Afgelopen zaterdag - 23 maart - was het eindelijk zover: ons grote jubileumfeest. Wat een opkomst, wat een sfeer en wat een liefde! Met een toespraak van Ralf Sluijs en de aanwezigheid van de mannen v

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page