top of page
188_edited.jpg

BEZOEK BAR CLUB 188

Bar Club 188 is gelegen in het Bezuidenhout, Den Haag. Onze kroeg is goed bereikbaar met het OV en eigen vervoer (zie hieronder). Parkeren is tijdens onze openingstijden altijd gratis!

Tram (halte Oostinje)
Tram 2 
Tram 6
Bus (halte Juliana van Stolberg)
Bus 23

Trein
Station Laan van NOI

Bar Club 188 is vrijwel het gehele jaar 7 dagen per week geopend!

Er zijn 3 dagen per jaar waarop wij altijd gesloten zijn: 1e en 2e kerstdag en oudjaarsdag.
Dit jaar zijn wij daarnaast in verband met vakantie gesloten van 19 juni 2023 t/m 6 juli 2023; op 7 juli gaan wij weer open om 16:00 uur.

Op maandag 11 juli 2023 en dinsdag 12 juli 2023 zijn wij gesloten in verband met een verbouwing en installatie van onze nieuwe tapkranen. Op woensdag 13 juli gaan wij weer open vanaf 17 uur met een vernieuwde kaart en méér bieren van de tap.

 

Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan, is het handig om te vermelden dat de openingstijden bij uitzondering af kunnen wijken. Dit is terug te lezen op onze Facebook pagina en in het weekprogramma.

Houd in ieder geval rekening met:

  • Het voetbalprogramma: als er geen Eredivisie gespeeld wordt, openen wij op zondag om 14:00 uur. Als Oranje speelt, kan het zijn dat we op die dag eerder open gaan. 

  • Evenementen: tijdens sommige evenementen gaan wij eerder of later open.

Afwijkende openingstijden

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Neem contact met ons op

Vraag of opmerking? Stel hem hier!

Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact met je op.

contactform

Als je een borrel of feest wil boeken, kan in overleg eerder geopend worden. Neem voor meer informatie contact met onze partyplanner Nikki op. Dit kan onder andere via onderstaand  telefoonnummer, contactformulier, Facebook, WhatsApp, de chatbox op onze site (rechts onderin) óf kom gezellig langs om je wensen te bespreken. 

KOM GEZELLIG LANGS!

Laan van Nieuw-Oost Indië 188
2593CB, Den Haag

070-3838676

bottom of page