top of page

FACILITEITEN

Poolen, darten, Live Voetbal, Formule 1,  Darts en andere sporten

Bij ons kun je alle Eredivisiewedstrijden volgen op groot scherm en 4 televisies.  Daarnaast zenden wij veel buitenlandse competities en de wedstrijden in de Europa League en Champions League uit. Uiteraard zenden we het EK en WK tevens uit. In het weekprogramma kun je lezen welke wedstrijden er bij ons te zien zijn. Natuurlijk zenden wij ook alle wedstrijden van het Nederlands elftal uit. Mooie bijkomstigheid.. Bij ieder doelpunt voor Oranje krijg je een Amstel tapje van het huis. Tevens zenden wij de Formule 1 GP, grote darttoernooien en andere (grote) sportwedstrijden uit. Op verzoek - wanneer het programma het toelaat - kan jouw favoriete sport uitgezonden worden. Vraag even naar de mogelijkheden aan de bar!

Naast een ruim aanbod aan sport kun je in Bar Club 188 ook terecht voor een potje poolen, darten of één van de spellen uit onze spelletjeskast. 

In de zomer geniet je van jouw heerlijke koude drankje op ons zonovergoten terras; in de winter kun je hier heerlijk overdekt zitten onder een heater. Binnen beschikken wij over airconditioning waardoor je bij ons in de zomer de koelte op kunt zoeken en in de winter de warmte.

Ook voor de (lekkere) trek is er een ruim aanbod. Onze keuken is in principe elke dag gedurende de openingstijden geopend. Van tosti's en burgers, tot heerlijke bitterballen of tapas; wij hebben het!

Faciliteiten: Onze drankjes

POOLTAFEL

Wij beschikken over een mooie pooltafel waar iedereen gebruik van kan en mag maken. In het Bezuidenhout is Bar Club 188 de enige kroeg waar je lekker een potje kunt poolen. Het laken wordt regelmatig vernieuwd en er zijn keus genoeg.  De pooltafel is in principe elke dag beschikbaar om op te spelen*.Mocht de tafel bezet zijn wanneer jij binnenkomt, spreek dan even met degenen die aan het spelen zijn af wanneer er gewisseld kan worden.

Poolen is een leuk tijdverdrijf en voor velen een gezellige manier om ontspannen een spelletje te spelen. Mocht je het leuk vinden om meer in competitieverband te spelen: wij zijn op zoek naar leuke teams of mensen die zich willen aansluiten bij een team voor het doorzetten van onze poolcompetitie op de woensdagavond. Interesse? Neem even contact met ons op.

pooltafel.png

Bar Club 188; altijd wat te doen en voor ieder wat wils!

bottom of page