top of page
borrels6.jpg

JOUW BORREL OF FEEST IN BAR CLUB 188!

Heb je iets te vieren en geen zin in alle rommel thuis, de stress van de juiste hoeveelheid inkopen doen en de vraag of je al die mensen thuis wel kwijt kunt? Wil je optimaal kunnen genieten van jouw feestje of het feest dat je voor iemand organiseert? Vier het dan in Bar Club 188!

✅ Geen locatiekosten ✅ Groepskorting  ✅ Maatwerk ✅Ruim aanbod ✅ Getraind en enthousiast personeel

In Bar Club 188 doen wij er alles aan om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Van verjaardagen, jubilea, trouwfeesten/bruiloften, recepties, surprise party's, kerstborrels tot baby showers, quiznights en bedrijfsborrels.  Er zijn mogelijkheden voor ieder budget. Je betaalt bij ons niets voor de locatie én bovendien krijg je vanaf 15 personen 10% korting op de drankrekening! (Een biertje kost bij ons normaal slechts €2,30) .
 

​Wanneer je kiest voor een arrangement met (luxe) hapjes of een buffet doen wij jou in overleg een passend aanbod. Bekijk hieronder wat onze basisarrangementen zijn of neem contact op voor een aanbod op maat. Uiteraard kun je ook aan ons doorgeven wat voor genre muziek jouw voorkeur heeft en zorgen wij voor een feestelijke aankleding. 

Vanaf groepen van 8 personen kunnen wij in overleg en op aanvraag eerder open

Black Gewassen Muur
Borrels en feesten: opties
Black Gewassen Muur

Een greep uit de mogelijkheden

Maatwerk is bij ons het standaard aanbod: we zoeken naar wat bij jou of bij jullie past! Toch kunnen we ons goed voorstellen dat een overzicht van wat er zoal tot de mogelijkheden behoort een iets duidelijker beeld geeft. Hieronder een impressie van de mogelijkheden en verschillende opties voor jouw/jullie boeking!

 

Staat één van de wensen er niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 

Locatie

Onze sfeervolle bruine kroeg zorgt met haar warme uitstraling al direct voor een prettige sfeer. Afhankelijk van het aantal gasten zijn er tal van mogelijkheden: poolen, darten, dansen etc.

Max.    120 - 140 personen

Drank-arrangementen

In Bar Club 188 hebben we een ruim assortiment aan (non)- alcoholische dranken. Van fris, tot speciaalbier, whisk(e)ys, mixdranken en cocktails tot een uitgebreide shotkaart. Het is aan jou/jullie van welk aanbod je gebruik wilt maken. 

Drank & Eten

Wil je naast drank ook wat te eten dan is dat uiteraard mogelijk. Opties lopen uiteen van wat versnaperingen, zoals nootjes en chips tot rondgang met bittergarnituren, luxe hapjes (denk aan wraps met zalm, gevulde tomaatjes) of zelfs een lopend buffet.

Activiteiten

In Bar Club 188 is altijd wat te doen. Naast het gebruik maken van de pooltafel en de dartbanen, bieden wij ook de mogelijkheid tot het boeken van een quiz op maat, een spellencircuit (mét sjoelbak) of een teambuildingactiviteit.

Borrels en feesten: Plan

Verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, jubilea..

.. en ga zo maar door! Je kunt bij ons terecht voor jouw gewenste feest of borrel! Teamuitje? Ook geen probleem! Laat ons weten wat de wensen zijn en wij kunnen je laten weten wat de mogelijkheden zijn. 

Zowel grote als kleine groepen zijn van harte welkom! 

Bedrijfsborrel, -feest of teamuitje

Je kunt bij ons terecht voor een (bedrijfs- of verenigings-)borrel.
Onze partyplanner Nikki denkt graag met je mee en kan je alles vertellen over wat de mogelijkheden zijn! 

Wil je jouw borrel plannen buiten onze openingstijden? Dat is in overleg mogelijk. 


Kom gerust even langs of neem contact op om jouw wensen te bespreken. 

Openingstijden zijn flexibel

Mocht je jouw feestje of borrel graag vóór onze officiële openingstijden willen laten beginnen. Laat dit dan even weten!
In overleg is er bij ons veel mogelijk en waar het kan, passen wij onze openingstijden aan.
Het is dan wel belangrijk dat wij dit uiterlijk twee dagen van tevoren weten. 

bottom of page