top of page
dartbanen.jpg

Darten in Bar Club 188

Den Haag is een echte dartstad. Een dartbaan kon dus zeker niet ontbreken in de club! Op dit moment beschikken wij over 3 dartbanen, die in 2019  opgeknapt zijn. Het is mogelijk om aan de bar pijlen te lenen, zodat je ook lekker kunt gooien wanneer je geen pijlen bij je hebt. Onze borden worden regelmatig vervangen en onze teams krijgen van ons  een eigen dartbord.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een waar dartcafé in Den Haag met onze 13 dartteams die in seizoen 2022/2023 voor ins uitkomen in de regionale dartcompetitie van de DSWN. Op elke doordeweekse avond kun je één of meerdere van onze teams komen aanmoedigen onder het genot van een lekker drankje en hapje.

Wil je met vrienden of alleen een potje darten? Check dan even of de dartbaan vrij is (in het weekprogramma) of stuur ons een berichtje om te kijken of het mogelijk is de dartbaan te reserveren.

Normaal gesproken organiseren wij regelmatig dartkoppel- en eens in de zoveel tijd een single dart toernooi. Een gezellige avond waarin natuurlijk ook leuke prijzen te winnen te zijn. Bovendien krijgt iedereen die op 188 staat een tapje van het huis! Proost! Je leest er alles over op onze evenementen pagina!

Volgende Dartkoppeltoernooi:  18 februari (VOL). 

Darttoernooien in 188

Darttoernooi
Black Gewassen Muur

Dartcompetitie   DSWN

Jaarlijks begint eind september / begin oktober de (winter)competitie vanuit de DSWN waar dartteams uit cafés in Den Haag e.o. aan deelnemen. Deze competitie duurt meestal tot half mei. Vrijwel elke week wordt er door elk team een wedstrijd gegooid: de ene week thuis en de andere week uit. 

Op dit moment hebben wij voor seizoen 2022/2023 13 dartteams die voor ons uitkomen in de competitie. Hiermee is er nog één plekje vrij voor een dartteam op de woensdagavond. 

Darten in Bar Club 188 betekent:

Vergoeding van de contributie van 6 personen per team voor een jaar.*

✅ Een bittergarnituur van het huis bij thuiswedstrijden. 

✅ Een eigen wedstrijd-/trainingsdartbord voor jouw team.

✅ Een drankje voor de overwinning, zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

✅ Een gezellige, ontspannen sfeer!

Mocht je zelf graag willen darten in een team maar heb je zelf nog geen team, vraag dan naar de mogelijkheden. Een aantal van onze teams is namelijk nog op zoek naar versterking! Meer informatie over onze teams? Kijk even bij Onze dartteams.

* Op voorwaarde dat het volledige seizoen wordt afgemaakt.

Dartcompetitie
bottom of page