top of page
Image by Markus Winkler

Ruimte voor meer dartteams!

Na ruim 40 jaar (of misschien zelfs langer) hebben we afscheid genomen van onze poolbiljart om meer ruimte te kunnen creëren voor de boekingen en feestjes, de darttoernooien, onze altijd volle 188 Pubquiz én natuurlijk voor nóg meer dartteams! Onze benedenbaan kan nu definitief op dinsdag tot en met vrijdag gebruikt worden voor de competitie. Dat betekent dat we vanaf seizoen 2024/2025 ruimte hebben voor nog eens vier extra dartteams: twee op dinsdag en twee op woensdag. Bovenop onze 14 fantastische teams!


Wil jouw team vanaf komend seizoen in Bar Club 188 komen darten of wil jij een nieuw team starten? Neem dan contact op met Nikki of Karin.


Pre's van darten in 188:

  • Wij betalen het inschrijfgeld voor de DSWN competitie van 6 darters in jouw team.

  • Jouw team krijgt een eigen dartbord voor de thuiswedstrijden.

  • Elke thuiswedstrijd een bittergarnituur van het huis

  • Bij overwinning een overwinningsdrankje van het huis in ruil voor een mooie #188overwinningsselfie

  • Onze kroeg is zeer goed bereikbaar met OV (bus, trein en tram), auto (gratis parkeren), fiets en te voet.

  • Persoonlijke aandacht van ons en ons barteam! Wij kennen al onze darters bij naam, leren jouw favo drankje uit ons hoofd en doen ons best om jouw favo nummer te draaien als jij staat te knallen tijdens jouw single.

  • Gezellige sfeer en ambiance van onze mooie bruine kroeg.

  • Naast het darten zenden wij sport uit op 6 tv's, kun je andere spellen spelen of gezellig aan de bar komen hangen voor een praatje en een dolletje.

  • Darten in de kroeg die in 2019, 2021, 2022 en 2023 de titel Beste café van Den Haag heeft gewonnen en in 2023 de prijs voor Vriendelijkste Bediening in de wacht wist te slepen op de Haagse Horeca Award.

Enthousiast geworden? App ons voor meer informatie of om je aan te melden voor volgend seizoen (+31642041241) of kom gezellig langs!.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Champions League Kwartfinales

Die kijk je natuurlijk LIVE bij ons in Bar Club 188! Met onze 6⃣ schermen zit je altijd goed en hoef je niets te missen van deze krakers. Deze week staan de returns op het programma en dat belooft een

Jubileumfeest: 50 jaar 188!

Afgelopen zaterdag - 23 maart - was het eindelijk zover: ons grote jubileumfeest. Wat een opkomst, wat een sfeer en wat een liefde! Met een toespraak van Ralf Sluijs en de aanwezigheid van de mannen v

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page